HR-chef med stærke relationskompetencer og erfaring fra det specialiserede socialområde søges til Basen 

 

Vi fandt desværre ikke det helt rigtige match i første forsøg og leder derfor på ny efter den helt rigtige HR-chef til Basen. Vi er blevet meget klogere på hvad stillingen udgøres af og hvilke kompetencer, vi tænker er mest værdifulde for at lykkes i stillingen og slår nu stillingen op igen. Kort sagt er der; mere drift end strategi, flere hands-on opgaver ‘i marken’, end procedurebeskrivelser på distancen – en stilling hvor man agerer i tæt samarbejde med de forskellige afdelingsledere om helt konkrete driftsopgaver.  

På Basen tror vi på værdibaseret, tilstedeværende ledelse tæt på praksis. Vi tror på at vores område; behandling af udsatte børn og unge, kræver nogle helt særlige kompetencer. Disse stiller særlige krav til en organisation, der kan facilitere rammer, kultur og et arbejdsmiljø, der kan understøtte fastholdelse og tiltrækning af disse kompetencer. Vi hylder forskellighed og vægter at hver enkelt medarbejder bliver set, løftet og motiveret. Vi ønsker os en HR-chef, der vil være et synligt og værdibærende supplement til ledelsen hele vejen rundt i organisationen.  

Medarbejderne er Basens vigtigste ressource og hele kernen i vores ydelse. På Basen ønsker vi at opkvalificere vores fokus på rekruttering, on-boarding, fastholdelse og trivsel. Vi er privilegerede ved at have en dygtig og engageret medarbejdergruppe – det ønsker vi at blive ved med og samtidig ruste os i en verden, hvor vi oplever, at der er øget konkurrence om de dygtigste medarbejdere indenfor vores område. Det er desuden vigtigt for os at skabe et miljø med et godt sammenhold både på den enkelte afdeling og på tværs. Dette er med til at gøre vores arbejdsplads til et bidragende fællesskab; hvor man føler man hører til, bidrager og udvikler sig – også når dagene er travle.  

Om stillingen

Du vil blive en vigtig del af vores øverste ledelse. Vores økonomichef har i dag ansvaret for ’den hårde del’ af HR, lønforhandling, kontrakter, ansættelsesret, syge- og feriepengeregler osv. Vi vil dog også gerne prioritere den mere bløde del af HR ved at sætte fokus på alternative metoder til rekruttering og professionalisere hele vores ansættelsesforløb endnu mere – så vores kommende medarbejdere bliver taget rigtig godt imod hele vejen i processen, lige fra man sender sin ansøgning til ens introduktionsperiode er overstået.  

Udover rekruttering herunder introduktion og evaluering vil vi gerne samle vores organisation endnu mere og sikre, at ex. MUS-samtaler har en rød tråd med vores APV, Basens kerneopgave og den faglige retning, vi skal bevæge os i. Derfor bliver en væsentlig opgave for vores nye HR-chef at understøtte de faglige ledere i at sætte strategisk retning på netop den røde tråd og sikre både de overordnede sammenhænge på tværs af en stor organisation og samtidig have en hands-on tilgang til opgaveløsningen omkring personaleledelse. På Basen løfter vi i flok og deler opgaver når det er meningsfuldt og det er betydningsfuldt at du kan og vil bevæge dig på alle niveauer af organisationen.   

For fuld job- og personprofil samt nærmere beskrivelse af Basen kan du læse mere her.

Gå til job- og personprofil.

Spørgsmål

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen kan du kontakte Direktør Mette Tellerup Larsen på tlf. 2730 4982 – der er afsat tid til at tale med ansøgere der ringer; d. 7. juni mellem kl. 8.00-10.00, d. 8. juni. mellem kl. 15.30-16.30 eller 9. juni mellem 10-11.30 

Ansøgningsfrist

Vi læser indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, og senest den 20. juni. Kl. 8.00.

Arbejdssted

På Middelfartgade 9, 2100 København Ø – og en stor del af din arbejdstid på Basens afdelinger. 

Tiltrædelse og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Tiltrædelse pr. 1. august 2022. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

Søg stillingen via link.

Ansøgningsfrist: 20. juni 2022.

Ansættelsesvilkår: 37 timer ugentligt.

Tiltrædelse: 1. august 2022.

Spørgsmål: Kontakt direktør Mette Tellerup Larsen på tlf. 2730 4982 – der er afsat tid til at tale med ansøgere der ringer; d. 7. juni mellem kl. 8.00-10.00, d. 8. juni. mellem kl. 15.30-16.30 eller 9. juni mellem 10-11.30

Søg stillingen

Del indhold: