Basens afdelinger i Birkerød

Basen Nord Dagbehandling, Søndervangen 51, 3460 Birkerød

På Basen Nord tilbyder vi 5. til 10. klasse med fuld fagrække. Her er mulighed for at gå op til folkeskolens prøver; FP9 og FP10.

Afdelingen har til huse i en hyggelig, hesteskoformet bygning i ét plan. Vi råder over såvel store fællesrum til undervisning og aktiviteter, som flere mindre rum og hyggekroge, med mulighed for at sidde afskærmet eller alene. Vi har på skolen skabt et moderne læringsmiljø, hvor lærings- og undervisningsfaciliteter smelter sammen med hyggelige og tidssvarende møbler, for at skabe imødekommende rum og omgivelser. I den fælles kantine, spiser elever og undervisere en sund frokost sammen hver dag, som tilberedes af afdelingens kok. I forlængelse af kantinen, ligger skolens storkøkken hvor elever og studerende fra vores Køkken og Sundhedslinje bl.a. hjælper til med madlavningen.

Vi vægter både det individuelle arbejde og gruppearbejde i klasserne, og formen og indholdet af undervisningen er struktureret og tilpasset den enkelte elev.

Besøg Basen Nords hjemmeside her >>

Carina Hasselby
Carina HasselbyAfdelingsleder
+45 4056 8667
cha@basen.dk
Michala Schlichter Jespersen
Michala Schlichter JespersenSekretær
+45 7174 6767
msj@basen.dk

Basen STU og EUA, Søndervangen 47-49, 3460 Birkerød

Basen Nord STU er en ungdomsuddannelse for unge i alderen 16 – 25 år. Afdelingen ligger centralt i Birkerød, og deler hus med vores dagbehandlingstilbud. Der er derfor mulighed for et stort ungdomsfællesskab på stedet. I den fælles kantine, spiser både STU-studerende, elever og medarbejdere frokost sammen hver dag. Skolen råder over 1100 m2, der, med sin U-form med tre længer, danner et hyggeligt gårdmiljø i midten af bygningen. Basen Nord ligger i gåafstand (900 m) fra Birkerød S-togsstation og Birkerød Centrum.

STU-afdelingen er placeret i sin egen ende af bygningen med separat indgang. Der er store rum til fælles undervisning og aktiviteter samt flere mindre rum og hyggekroge, hvilket også giver mulighed for individuel ro og fordybelse. STU’en har sit eget køkken, som ligger i forlængelse af de store fællesområder.

Sidsel Boysen
Sidsel BoysenAfdelingsleder
+45 4013 2188
sbo@basen.dk
Michala Schlichter Jespersen
Michala Schlichter JespersenSekretær
+45 7174 6767
msj@basen.dk