Basens afdelinger i København

Basen Dagbehandling, KBH 1, Strandboulevarden 122, 3. tv, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet KBH 1 er for elever i 4. til 7. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Basen KBH 1 deler matrikel med vores to øvrige afdelinger Basen KBH 2 og KBH 3, som ligger på 2. salen.
Afdelingen har god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også et køkken med frokoststue, aktivitetsområder med bordtennisbord, læsehjørner og hyggekroge, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Charlotte Simonsen
Charlotte SimonsenAfdelingsleder
+45 7192 1335
chs@basen.dk

Basen Dagbehandling, KBH 2, Strandboulevarden 122, 2. tv, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 2 er for elever i 8. og 9. klasse.
Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Basen KBH 2 deler matrikel med vores to øvrige afdelinger Basen KBH 1 og KBH 3, som henholdsvis ligger på 3. sal og på 2. salen med gennemgang til Basen KBH 3. Denne afdeling rummer et køkken, en hyggelig frokoststue, og der er god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med bordtennisbord, læsehjørner og hyggekroge, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Tania Brit Larsen
Tania Brit LarsenAfdelingsleder
+45 7192 7068
tbl@basen.dk

Basen Dagbehandling, KBH 3, Strandboulevarden 122, 2. th, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 3 er for elever i 9. og 10. klasse.
Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Basen KBH 3 deler matrikel med vores to øvrige afdelinger Basen KBH 1 og KBH 2, som henholdsvis ligger på 3. sal og på 2. salen med gennemgang til Basen KBH 2. Denne afdeling rummer en kantine, der ligger i forlængelse af afdelingens storkøkken, hvorfra Basens kok tilbereder dagens frokost til alle elever og medarbejdere. Der er god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med bordtennisbord, læsehjørner og hyggekroge, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Anna Skovsby Hermansen
Anna Skovsby HermansenAfdelingsleder
+45 7192 0662
ash@basen.dk

Basen Dagbehandling, KBH 4, Carl Nielsens Allé 15C, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 4 er et specialiseret tilbud med 1:1 støtte for børn og unge, der endnu ikke er klar til at indgå i større klassefællesskaber. Afdelingen tilbyder skærmede pladser for elever med et særligt støttebehov.

Basen KBH 4 ligger på Carl Nielsens Allé 15C, som er en del af det gamle Øresundshospital, der er som en lille skjult landsby, væk fra Østerbrogades larm og trafik. Mange dele af livet er repræsenteret her med fritidshjem og klub fra almenområdet, vuggestuer, Øresundsskolen, Psykiatri Hovedstaden, B93 tennis & fodbold samt et dagcenter for voksne udviklingshæmmede. Vi har et godt naboskab, hvor vi hjælper og låner af hinanden.

Afdelingens lokaler er hyggelige og alsidige. Vi har bl.a. en stor sal som bruges til undervisning, fysiske aktiviteter, spil, forældrearrangementer samt til dagens fælles frokost. Her finder du også skolens køkken, hvor vores kok tilbereder sunde frokostmåltider. På Basen KBH 4 har eleverne som udgangspunkt deres egne lokaler samt en behandler/underviser, der er tilknyttet eleven 1:1.

Basen KBH 4 deler matrikel og køkken med Basens administrationsgang, som holder til i bygningens modsatte fløj.

Kristine Wulff-Dalsgaard
Kristine Wulff-DalsgaardAfdelingsleder
+45 6110 7735
krd@basen.dk