Basens afdelinger i København

Basen Dagbehandling, Carl Nielsens Allé 15C, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet på Carl Nielsens Allé 15,1. er for elever fra 3. til 9. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Afdelingen på Carl Nielsens Allé ligger på Østerbro og er en del af det gamle Øresundshospital, der er som en lille skjult landsby, væk fra Østerbrogades larm og trafik. Mange dele af livet er repræsenteret her med fritidshjem og klub fra almenområdet, vuggestuer, Øresundsskolen, Psykiatri Hovedstaden, B93 tennis & fodbold samt et dagcenter for voksne udviklingshæmmede. Vi har et godt naboskab, hvor vi hjælper og låner af hinanden.

Skolens lokaler er hyggelige og alsidige. Vi har bl.a. en stor sal som bruges til undervisning, fysiske aktiviteter, spil, forældrearrangementer samt til dagens fælles frokost. Her finder du også skolens køkken, hvor vores kok tilbereder sunde frokostmåltider hver dag. Herudover har vi en række undervisningslokaler, som er fleksible i størrelse og anvendelse, så de kan tilpasses den enkelte elevs behov. Blandt andet har vi et sanserum med kuglebad, hvor eleverne kan gå ind, når de har brug for at falde til ro.

Gitte Lai Højmose
Gitte Lai HøjmoseAfdelingsleder
+45 5379 3570
glh@basen.dk

Basen Dagbehandling, Strandboulevarden 122, 2. og 3. sal, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet på Strandboulevarden 122, 2. og 3. sal er for elever i 7. til 10. klasse.
Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Denne afdeling rummer et storkøkken, hvorfra vores kok laver mad til alle elever og medarbejdere på Strandboulevarden 122.
Der er god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med bordtennisbord, læsehjørner og hyggekroge, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Malene Niemeier
Malene NiemeierAfdelingsleder
+45 7174 9601
mni@basen.dk
Mathias Steen Hansen
Mathias Steen HansenAfdelingsleder
+45 7174 0971
msh@basen.dk