Basens afdelinger i København

Basen Dagbehandling, Carl Nielsens Allé 15C, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet på Carl Nielsens Allé 15,1. er for elever fra 3. til 9. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Afdelingen på Carl Nielsens Allé ligger på Østerbro og er en del af det gamle Øresundshospital, der er som en lille skjult landsby, væk fra Østerbrogades larm og trafik. Mange dele af livet er repræsenteret her med fritidshjem og klub fra almenområdet, vuggestuer, Øresundsskolen, Psykiatri Hovedstaden, B93 tennis & fodbold samt et dagcenter for voksne udviklingshæmmede. Vi har et godt naboskab, hvor vi hjælper og låner af hinanden.

Skolens lokaler er hyggelige og alsidige. Vi har bl.a. en stor sal som bruges til undervisning, fysiske aktiviteter, spil, forældrearrangementer samt til dagens fælles frokost. Her finder du også skolens køkken, hvor vores kok tilbereder sunde frokostmåltider hver dag. Herudover har vi en række undervisningslokaler, som er fleksible i størrelse og anvendelse, så de kan tilpasses den enkelte elevs behov. Blandt andet har vi et sanserum med kuglebad, hvor eleverne kan gå ind, når de har brug for at falde til ro.

Gitte Lai Højmose
Gitte Lai HøjmoseAfdelingsleder
+45 5379 3570
glh@basen.dk
Gry Winther
Gry WintherAdministrativ medarbejder
+45 5335 1937
gwi@basen.dk

Basen Dagbehandling, Strandboulevarden 122, 2. og 3. sal, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet på Strandboulevarden 122, 2. og 3. sal er for elever i 7. til 10. klasse.
Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Denne afdeling rummer et storkøkken, hvorfra vores kok laver mad til alle elever og studerende på Strandboulevarden 122.
Der er god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med bordtennisbord, læsehjørner og hyggekroge, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Nadia Kræmer Lützhøft
Nadia Kræmer LützhøftAfdelingsleder
+45 6171 0632
nlu@basen.dk
Jane Krüger
Jane KrügerSekretær
+45 3929 6767
jsk@basen.dk

Basen STU og EUA, Strandboulevarden 122, 2. sal, 2100 København Ø

Basen STU er en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse på tre år for unge i alderen 16 til 25 år. Basen EUA er et individuelt tilrettelagt Erhvervs-og UddannelsesAfklaringsforløb på ét år. STU og EUA giver mulighed for at tage 9. og 10. klasses fag eller Hf-enkeltfag.

Basen STU deler lokation med dagbehandlingsafdelingen på Strandboulevarden. Afdelingen har både store og små undervisningslokaler, som er fleksible og kan tilpasses de individuelle behov, så de studerende både har mulighed for 1:1 samtaler, eneundervisning og undervisning i fællesskab samt flere hyggelige ungemiljøer med hyggekroge og læsehjørner.

Nadia Kræmer Lützhøft
Nadia Kræmer LützhøftAfdelingsleder
+45 6171 0632
nlu@basen.dk
Jane Krüger
Jane KrügerSekretær
+45 3929 6767
jsk@basen.dk