Basens afdelinger | Fyn, København og Birkerød

Fyn

Basen Fyn Dagbehandling, Thulevej 8, 5210 Odense NV

Vores dagbehandlingstilbud på Thulevej i Odense er for elever i 4. til 10. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og behandlingsindsatsen er en integreret del af undervisningen og miljøet. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Afdelingen er placeret i Tarup, Odense og byder på både store og små undervisningslokaler med mulighed for såvel fællesundervisning som afskærmning ved behov, fælleskøkken og grønne udendørsarealer.

Jette Feddern
Jette FeddernAfdelingsleder
+45 7196 1812
jef@basen.dk

København

Basen KBH 1 Dagbehandling, Strandboulevarden 122, 3. sal th, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 1 er for elever fra 4. til 7. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

På vores afdeling KBH 1 er der god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med med bordtennisbord, læsehjørner, hyggekroge samt et køkken med frokoststue, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Afdelingen ligger på Strandboulevarden 122, 3. tv og deler matrikel med vores to øvrige afdelinger: Basen KBH 2 for elever i 8.-9. klasse og Basen KBH 3 for elever i 9. og 10. klasse.

Gitte Lai Højmose
Gitte Lai HøjmoseAfdelingsleder
+45 5379 3570
glh@basen.dk

Basen KBH 2 Dagbehandling, Strandboulevarden 122, 2. tv, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 2 er for elever i 8. til 9. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

På vores afdeling KBH 2 er der god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med med bordtennisbord, læsehjørner, hyggekroge samt et køkken med frokoststue, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Afdelingen ligger på Strandboulevarden 122, 2. tv og deler matrikel med vores to øvrige afdelinger: Basen KBH 1 for elever i 4.-7. klasse og Basen KBH 3 for elever i 9. og 10. klasse.

Malene Niemeier
Malene NiemeierAfdelingsleder
+45 7174 9601
mni@basen.dk

Basen KBH 3 Dagbehandling, Strandboulevarden 122, 2.th, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 3 er for elever i 9. og 10. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Denne afdeling rummer et storkøkken, hvorfra vores kok laver mad til alle elever og medarbejdere på Strandboulevarden 122. Der er god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med bordtennisbord, læsehjørner og hyggekroge, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Afdelingen ligger på Strandboulevarden 122, 2. th og deler matrikel med vores to øvrige afdelinger: Basen KBH 1 for elever i 4.-7. klasse og Basen KBH 2 for elever i 8. og 9. klasse.

Mathias Steen Hansen
Mathias Steen HansenAfdelingsleder
+45 7174 0971
msh@basen.dk

Birkerød

Basen Nord Dagbehandling, Søndervangen 51, 3460 Birkerød

På Basen Nord tilbyder vi 4. til 10. klasse med fuld fagrække. Her er mulighed for at gå op til folkeskolens prøver; FP9 og FP10.

Afdelingen har til huse i en hyggelig, hesteskoformet bygning i ét plan. Vi råder over såvel store fællesrum til undervisning og aktiviteter, som flere mindre rum og hyggekroge, med mulighed for at sidde afskærmet eller alene. Vi har på skolen skabt et moderne læringsmiljø, hvor lærings- og undervisningsfaciliteter smelter sammen med hyggelige og tidssvarende møbler, for at skabe imødekommende rum og omgivelser. I den fælles kantine, spiser elever og undervisere en sund frokost sammen hver dag, som tilberedes af afdelingens kok. I forlængelse af kantinen, ligger skolens storkøkken hvor elever og studerende fra vores Køkken og Sundhedslinje bl.a. hjælper til med madlavningen.

Vi vægter både det individuelle arbejde og gruppearbejde i klasserne, og formen og indholdet af undervisningen er struktureret og tilpasset den enkelte elev.

Charlotte Austad
Charlotte AustadAfdelingsleder
+45 7174 1185
cau@basen.dk
Steffan Svane Carlsen
Steffan Svane CarlsenAfdelingsleder
+45 7196 3101
ssc@basen.dk