Basens afdelinger | Fyn, København og Birkerød

Fyn

Basen Fyn Dagbehandling, Thulevej 8, 5210 Odense NV

Vores dagbehandlingstilbud på Thulevej i Odense er for elever i 4. til 10. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og behandlingsindsatsen er en integreret del af undervisningen og miljøet. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Afdelingen er placeret i Tarup, Odense og byder på både store og små undervisningslokaler med mulighed for såvel fællesundervisning som afskærmning ved behov, fælleskøkken og grønne udendørsarealer.

Jette Feddern
Jette FeddernAfdelingsleder
+45 7196 1812
jef@basen.dk
Patrick Bøtcher
Patrick BøtcherAfdelingsleder
+45 2548 0375
pbo@basen.dk

København

Basen KBH 1 Dagbehandling, Strandboulevarden 122, 3. sal th, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 1 er for elever fra 4. til 7. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

På vores afdeling KBH 1 er der god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med med bordtennisbord, læsehjørner, hyggekroge samt et køkken med frokoststue, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Afdelingen ligger på Strandboulevarden 122, 3. tv og deler matrikel med vores to øvrige afdelinger: Basen KBH 2 for elever i 8.-9. klasse og Basen KBH 3 for elever i 9. og 10. klasse.

Charlotte Simonsen
Charlotte SimonsenAfdelingsleder
+45 7192 1335
chs@basen.dk

Basen KBH 2 Dagbehandling, Strandboulevarden 122, 2. tv, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 2 er for elever i 8. til 9. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

På vores afdeling KBH 2 er der god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med med bordtennisbord, læsehjørner, hyggekroge samt et køkken med frokoststue, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Afdelingen ligger på Strandboulevarden 122, 2. tv og deler matrikel med vores to øvrige afdelinger: Basen KBH 1 for elever i 4.-7. klasse og Basen KBH 3 for elever i 9. og 10. klasse.

Josephine Björgheim
Josephine BjörgheimAfdelingsleder
+45 7196 2369
jbj@basen.dk

Basen KBH 3 Dagbehandling, Strandboulevarden 122, 2.th, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 3 er for elever i 9. og 10. klasse. Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau, og vi har undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tilbyder samtlige af folkeskolens fag, med henblik på, at eleven tager folkeskolens afgangsprøver.

Denne afdeling rummer et storkøkken, hvorfra vores kok laver mad til alle elever og medarbejdere på Strandboulevarden 122. Der er god plads til eleverne med store fleksible rum, der kan deles op i mindre rum og hvor pladserne kan afskærmes efter elevens behov. Der er også aktivitetsområder med bordtennisbord, læsehjørner og hyggekroge, hvor eleverne kan trække sig tilbage, hvis de har behov for det.

Afdelingen ligger på Strandboulevarden 122, 2. th og deler matrikel med vores to øvrige afdelinger: Basen KBH 1 for elever i 4.-7. klasse og Basen KBH 2 for elever i 8. og 9. klasse.

Anna Skovsby Hermansen
Anna Skovsby HermansenAfdelingsleder
+45 7192 0662
ash@basen.dk

Basen KBH 4 Dagbehandling, Carl Nielsens Allé 15C, 2100 København Ø

Dagbehandlingstilbuddet Basen KBH 4 er et specialiseret tilbud med 1:1 støtte for børn og unge, der endnu ikke er klar til at indgå i større klassefællesskaber. Afdelingen tilbyder skærmede pladser for elever med et særligt støttebehov.

Basen KBH 4 ligger på Carl Nielsens Allé 15C, som er en del af det gamle Øresundshospital, der er som en lille skjult landsby, væk fra Østerbrogades larm og trafik. Mange dele af livet er repræsenteret her med fritidshjem og klub fra almenområdet, vuggestuer, Øresundsskolen, Psykiatri Hovedstaden, B93 tennis & fodbold samt et dagcenter for voksne udviklingshæmmede. Vi har et godt naboskab, hvor vi hjælper og låner af hinanden.

Afdelingens lokaler er hyggelige og alsidige. Vi har bl.a. en stor sal som bruges til undervisning, fysiske aktiviteter, spil, forældrearrangementer samt til dagens fælles frokost. Her finder du også skolens køkken, hvor vores kok tilbereder sunde frokostmåltider. På Basen KBH 4 har eleverne som udgangspunkt deres egne lokaler samt en behandler/underviser, der er tilknyttet eleven 1:1.

Basen KBH 4 deler matrikel og køkken med Basens administrationsgang, som holder til i bygningens modsatte fløj.

Kristine Wulff-Dalsgaard
Kristine Wulff-DalsgaardAfdelingsleder
+45 6110 7735
krd@basen.dk

Birkerød

Basen Nord Dagbehandling, Søndervangen 51, 3460 Birkerød

På Basen Nord tilbyder vi 4. til 10. klasse med fuld fagrække. Her er mulighed for at gå op til folkeskolens prøver; FP9 og FP10.

Afdelingen har til huse i en hyggelig, hesteskoformet bygning i ét plan. Vi råder over såvel store fællesrum til undervisning og aktiviteter, som flere mindre rum og hyggekroge, med mulighed for at sidde afskærmet eller alene. Vi har på skolen skabt et moderne læringsmiljø, hvor lærings- og undervisningsfaciliteter smelter sammen med hyggelige og tidssvarende møbler, for at skabe imødekommende rum og omgivelser. I den fælles kantine, spiser elever og undervisere en sund frokost sammen hver dag, som tilberedes af afdelingens kok. I forlængelse af kantinen, ligger skolens storkøkken hvor elever og studerende fra vores Køkken og Sundhedslinje bl.a. hjælper til med madlavningen.

Vi vægter både det individuelle arbejde og gruppearbejde i klasserne, og formen og indholdet af undervisningen er struktureret og tilpasset den enkelte elev.

Lennart Frederiksen
Lennart FrederiksenAfdelingsleder
+45 7192 0814
lef@basen.dk
Steffan Svane Carlsen
Steffan Svane CarlsenAfdelingsleder
+45 7196 3101
ssc@basen.dk