Pr. 1. april 2024 har basen slået dørene op til en ny afdeling, Basen Vest, som samtidig har sagt velkommen til de første nye elever og ansatte. Åbningen sker på baggrund af at Basen har oplevet en øget efterspørgsel på Vestegnen.

Basen Vest har til huse i Grennessmindes tidligere hovedkvarter på Taastrup Hovedgade 175, hvor vi er gået i gang med en større proces med renovering og indretning med øje for elevernes trivsel og behandling. Bygningerne har fået en overhaling såvel ude som inde, og renoveringen fortsætter løbende, så vores nye afdeling kan byde velkommen til gode rammer for elever og ansatte.

Basen Vests målgruppe er den samme som resten af Basen, og afdelingen tilbyder derfor dagbehandling for elever i 4.-10. klasse med vægt på både individuelle behov og gruppearbejde i klasserne. Form og indhold er struktureret og tilpasset den enkelte elev – fordi alle har ret til et rummeligt læringstilbud.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores nye afdeling, og hvad den kan tilbyde kommende elever, så kontakt afdelingsleder Christian Friderichsen på chf@basen.dk

For visitation af elever kontakt vores behandlingsfaglige chef, Josephine Björgheim, på jbj@basen.dk