Metakognitiv terapi til børn og unge

– En introduktion til den metakognitive teori og behandlingsmetode

v. Psykolog Marie Louise Reinholdt-Dunne

Basen Skole- & Dagbehandling, STU & EUA samt KompetenceCenter inviterer til Temaaften, torsdag d. 31. januar 2019 kl. 16.30-19.30 på Basen Skole, Carl Nielsens Allé 15C, 2100 København Ø

Aftenens indhold og formål

Metakognitiv terapi er en nyere psykologisk behandlingsmetode, som adskiller sig markant fra de fleste andre psykoterapeutiske traditioner, og den nyeste forskning indikerer at metakognitiv terapi er en særdeles lovende terapiform til børn og unge med emotionelle lidelser.

Hvor man i andre terapiformer ofte tillægger tanker og følelser en stor betydning for individets psykiske trivsel, mener man ikke, i den metakognitive tilgang, at tankernes konkrete indhold spiller en afgørende rolle. Det er derimod hvad man gør med tankerne eller følelserne, der har betydning.

Aftenens foredragsholder vil introducere os til den teoretiske metakognitive model, og vi vil stifte bekendtskab med forskellige terapeutiske teknikker og værktøjer. Foredraget vil ligeledes komme omkring, hvordan man som professionel kan gøre brug af metakognitiv terapi i komplekse problemstillinger.

Aftenens foredragsholder

Marie Louise Reinholdt-Dunne, cand.psych.aut, er en af Danmarks førende eksperter i metakognitiv terapi, lektor i klinisk psykologi ved Københavns Universitet med en PhD i klinisk eksperimentel psykologi samt indehaver af psykologklinikken Metaminds. Marie Louise er medforfatter på bogen Metakognitiv Terapi til Børn med Angst sammen med Professor Adrian Wells, grundlæggeren af metakognitiv terapi.

Tilmelding

Deltagelse koster 100,- kr. og inkluderer foredrag, mad og netværk. Bindende tilmelding skal ske ved forudgående betaling via MobilePay på nr. 18461 grundet et begrænset antal pladser.

Tid og sted
Torsdag d. 31. januar 2019 kl. 16.30 – 19.30
Carl Nielsens Allé 15C, 2100 København ø

Tilmelding
Bindende tilmelding skal ske ved forudgående betaling via MobilePay på nr. 18461 grundet et begrænset antal pladser.

Pris: 100,- kr.

Del indhold: