At spille sin kollega god gennem dialog

Basen sætter fokus på samtalerne kollegaerne imellem ved vores næste temaaften 7. september 2017 kl. 17.00-20.00 på Basen Skole, Carl Nielsens Allé 15C, 1. sal. Vi ønsker at sætte fokus på de forskellige samtaler kollegaer imellem.

Aftenens indhold og formål

Aftenen vil veksle mellem oplæg om henholdsvis den gode sociale dialog og den gode professionelle dialog på arbejdspladsen. Hvordan kan vi bidrage til at spille vores kollegaer bedre og dermed bidrage til at sætte bevægelser i gang, der gør alle i teamet bedre og øger vores faglighed og arbejdsglæde? Lene vil også komme ind på den sokratiske samtale, som understøtter den enkelte i at finde sine løsninger gennem dialog med kolleger.

Foredragsholder

Vi har inviteret Lene Tortzen Bager, ph.d. og konsulent fra Århus (se https://tortzen-bager.dk). Lene har i ca. 20 år arbejdet som forsker, udvikler og underviser på Aarhus Universitet. De seneste 10 år har Lene arbejdet bredt inden for uddannelsesområdet med udvikling af undervisningspraksis og kompetencer i samarbejde mellem undervisere og pædagogiske ledere.

Tilmelding

Prisen er kr. 100,- som inkluderer: Foredrag, mad og netværk. Beløbet betales kontant på dagen, der kan fremsendes en faktura eller overføres til konto: 0400 4015183328. Tilmelding til denne temaaften skal ske via info@basen.dk.

At spille sin kollega god gennem dialog

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Visitationsansvarlig psykolog
Gitte Lai Højmose

Telefon: 53793570
Mail: glh@basen.dk

Jacob Guldager Søe
Telefon: 2689 6767
Mail: jgu@basen.dk

Del indhold: