Relationelt stærke undervisere, med pædagogisk erfaring og interesse i behandlingsarbejde søges til Basen dagbehandling i København

Basen er et selvejende, nonprofit dagbehandlingstilbud for normaltbegavede børn og unge med særlige udfordringer så som ASF, angst, OCD, depression, spiseforstyrrelser og diverse komorbiditeter. Derudover har mange af vores elever skolevægrings- og/eller isolationsproblematikker. Størstedelen af vores elever har fremmøde på Basen, men vi har også elever, der i kortere eller længere perioder, ikke er i stand til at have fysisk fremmøde, hvorfor behandlingsarbejdet i disse sager vil blive startet op i elevens hjem.

Vi ønsker undervisere med forskellige profiler, som har lyst til at være en del af et givende og udviklende børne- og ungemiljø. Derfor søger vi flere engagerede undervisere, der er relationelt stærke, har forståelse for målgruppen og som har mod på og lyst til, både at undervise og tilrettelægge den pædagogiske indsats for normaltbegavede børn og unge med særlige udfordringer.

Vi har særligt interesse i undervisere med kompetencer indenfor det matematiske, naturfaglige og danskfaglige. Alle undervisere, der kan se sig selv i nedenstående forventninger, opfordres dog til at søge stillingen.

Vi forventer, at du

 • Har kendskab til målgruppen på Basen, og gerne erfaring med unge med psykiatriske vanskeligheder.
 • Har solide didaktiske kompetencer, som forudsætning for at kunne tilrettelægge og gennemføre et undervisningsforløb for netop denne målgruppe, der er kendetegnet ved et højt fagligt niveau.
 • Kan have det koordinerende ansvar for de elever, som du bliver primær for, og ser dig selv i en central rolle i samarbejdet med andre faggrupper omkring eleven.
 • Er lærer-, pædagog- eller har en relevant akademisk uddannelse.
 • Kan begå dig i et tværfagligt lærings- og behandlingsmiljø.
 • Er en nærværende og troværdig person med stærke kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt.
 • Har let ved og trives i at skabe relationer; særligt i forhold til elever, forældre og samarbejdspartnere.
 • Har overblik og evne til selvstændigt at tilrettelægge og udføre arbejdsopgaver og på den måde kan tage ansvar for egne og afdelingernes arbejdsopgaver og trivsel.

Vi kan tilbyde

 • Engagerede og fagligt dygtige kollegaer.
 • Et tværfagligt arbejdsmiljø bestående af både pædagoger, lærere, familiebehandlere og psykologer.
 • Gode ansættelsesvilkår; sundhedsforsikring, løbende efter- og videreuddannelse, pensions- og frokostordning, fleksibilitet og mulighed for at udvikle dig i organisationen.
 • Et sundt og udviklende arbejdsmiljø.
 • Det daglige samarbejde er funderet på gensidig tillid og en uformel stemning. Det skal være sjovt, lærerigt og meningsfuldt at arbejde på Basen, og vi brænder for det, vi laver.
 • Vi tilbyder løbende fælles efteruddannelse for hele medarbejdergruppen.

Du kan læse mere om Basen, her på vores hjemmeside samt på www.basenkompetencecenter.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores afdelingsleder:

Nadia Kræmer Lützhøft
Basen dagbehandling
Strandboulevarden 122
2100 København Ø
T 6171 0632

Ansøgningsfrist: d. 26.4.2021 kl. 12.00. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Søg stillingen via dette link.

Lærer
Klik for at søge stillingen

Ansøgningsfrist: 26. april 2021.

Ansættelsesvilkår: Gennemsnitligt 37 timer ugentligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores afdelingsleder, Nadia Kræmer Lützhøft, på T 6171 0632

Klik for at søge stillingen

Del indhold: