Afdelingsleder søges til Basen skole og dagbehandling i Odense

Vil du gøre en forskel for psykisk sårbare børn og unge? På Basen tror vi på værtsskab, ejerskab og følgeskab i ledelse fremfor Exel-styring bag en lukket dør. Vores nye afdelingsleder motiveres af at skabe udvikling sammen med medarbejdere, ledelse og elever.

Basen dagbehandling i Odense søger pr. 1. marts en ny afdelingsleder, som har stærke ledelseskompetencer og som trives i praksis, hvor du er en vigtig del af hverdagen blandt medarbejdere, forældre, elever og samarbejdspartnere.

Vores dygtige afdelingsleder på Basen Fyn har ønsket at overgå til en rolle som souschef, hvor han vil have mere tid til undervisnings- og behandlingsaktiviteterne med vores elever. Derfor søger vi en ny afdelingsleder til vores dagbehandlingstilbud i Odense. Vores nye afdelingsleder vil således få en tæt og væsentlig sparringspartner, da souschef og afdelingsleder udgør ledelsesteamet.

Vi leder efter noget helt særligt

 • En fagligt stærk og praksisorienteret leder med lærer-, pædagog- psykolog- eller anden relevant socialfaglig uddannelsesbaggrund, som kan begå sig i et lærings- og behandlingsmiljø.
 • En nærværende og troværdig person med stærke kommunikative evner, der har let ved at skabe relationer til medarbejdere, forældre og samarbejdspartnere.
 • En leder der tør, kan og vil medarbejderledelse og trives i asymmetri.
 • En passioneret og engageret ildsjæl, der motiveres af at gå forrest og være det gode eksempel, men som også har en god fornemmelse for hvornår man skal gå bagerst.

Afdelingslederens primære opgaver

Medarbejderansvar

 • Fokus på den enkelte medarbejders og teamets udvikling, trivsel og fælles opgaveløsning.
 • Sikre et fagligt og udviklende undervisnings- og behandlingsmiljø.

Fagligt ansvar

 • Faglig coaching/sparring af medarbejderne.
 • Deltage i behandlingsmøder med sagsbehandlere, forældre og samarbejdspartnere.
 • Sikre en professionel og kontinuerlig kontakt mellem Basen og samarbejdspartnere (særligt kommuner, PPR-psykologer og socialrådgivere).
 • Være det gode eksempel – gå forrest som bærer af Basens kultur, arbejdsmetoder, struktur og ånd.
 • Det er vigtigt for os, at du er stabil, løsningsorienteret, fleksibel, struktureret og at du er motiveret for at deltage i faglig opkvalificering i et komplekst miljø med mange faggrupper.

Udvikling

 • Brænder for at udvikle og tilpasse Basen til de forventninger og krav, som vores samarbejdspartnere stiller.

Om Basen

Basen har eksisteret siden 1996 og er et selvejende dagbehandlings- og STU-tilbud til børn og unge med særlige behov i alderen 9-23 år. Vi udgør et alternativ til almene folkeskole- og specialskoletilbud, og vores tilbud indeholder både undervisning, special- og socialpædagogisk støtte samt behandling for sårbare og udsatte børn og unge.

Vi består på nuværende tidspunkt af fire skole- og dagbehandlingsafdelinger, et STU-tilbud samt et kompetencecenter, henholdsvis på Østerbro i København, i Birkerød og i Odense. Vi er ca. 105 medarbejdere i alt fordelt på de fire afdelinger, og medarbejderstaben er tværfagligt sammensat af lærere og pædagoger, psykologer, familiebehandlere, akademikere, kokke og en pedel. Basen Kompetencecenter består af medarbejdere på Basen, der tilbyder kurser såvel eksternt som internt og løser VISO-opgaver for Socialstyrelsen.

Basen har altså et solidt fundament med 3 andre, veldrevne afdelinger på Sjælland, med høj behandlings- og undervisningsmæssig kvalitet, så der er rig mulighed for sparring. Som afdelingsleder er man en del af et ledelsesteam på 8, hvor vi sammen har ledermøder, ledelsessupervision og lederudviklingsforløb. Vi er pt. i gang med et lederudviklingsforløb om ’Ledelse af mennesker der arbejder med mennesker’.

Afdelingen i Odense

Målgruppen på Basen Fyn er elever i 4. til 10. klasse med forskellige psykiske og sociale udfordringer bl.a. angst, autismespektrumforstyrrelser, OCD, depression, skolevægring og andre psykiske lidelser, samt elever der isolerer sig i hjemmet. Vi er i skrivende stund 21 elever og 10 medarbejdere, bestående af lærere og pædagoger, to psykologer (som også løser sager for VISO), en souschef og en kok.

Vi tilbyder

Det daglige samarbejde er funderet på gensidig tillid i en uformel stemning. Det skal være sjovt, lærerigt og meningsfuldt at arbejde på Basen, hvor vi brænder for det vi laver. Den faglige kvalitet og trivsel vægtes højt hos os og vi tilbyder løbende fælles efteruddannelse for hele medarbejdergruppen og ledelsesteamet. Som vores nye afdelingsleder får du bl.a. sundhedsforsikring, løbende efter- og videreuddannelse, pensions- og frokostordning, fleksibilitet og mulighed for at udvikle dig i organisationen.

Du kan læse mere om Basen og hvordan vi arbejder, her på vores hjemmeside.

Spørgetid

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Patrick Bøtcher på tlf. 2548 0375 eller vores direktør, Mette Tellerup Larsen, som træffes tirsdag den 4. januar fra 10.30-11.30 eller torsdag den 6. januar fra 14.30-15.30. Det vil også være muligt at få en kort rundvisning på Basen Fyn, hvis du ringer og laver en aftale på forhånd.

Ansøgningsfrist

Onsdag d. 12. januar kl. 16.00 via info@basen.dk. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 24. januar.

Arbejdssted

Basen Fyn dagbehandling
Thulevej 8
5210 Odense NV

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2022.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 12. januar 2022 via info@basen.dk.

Tiltrædelse: 1. marts 2022.

Spørgsmål: Kontakt afdelingsleder Patrick Bøtcher på tlf. 2548 0375 eller vores direktør, Mette Tellerup Larsen, som træffes tirsdag den 4. januar fra 10.30-11.30 eller torsdag den 6. januar fra 14.30-15.30.

Arbejdssted: Basen Fyn, Thulevej 8, 5210 Odense NV

Del indhold: