Pædagogiske kurser for fagfolk

Arbejder du med børn og unge med særlige behov, og har du brug for at få opkvalificeret din viden om psykisk sårbarhed og hvilke metoder der kan bringe barnet eller den unge videre? Så er Basen Kompetencecenter det rigtige valg.

Savner du viden om autisme og komorbiditet, samtaleteknikker eller løsninger til at fremme forældresamarbejdet? Ved du hvordan man igangsætter et helhedsorienteret samarbejde omkring skolevægrede elever? Eller mangler du metoder og redskaber i dit daglige arbejde med børn og unge med forskellige diagnoser? Så tag et kig på vores mange kurser.

Gå til kompetencecenterets hjemmeside.

Om Basen Kompetencecenter

Basen Kompetencecenter er et non-profit Kompetencecenter i organisatorisk fællesskab med Basen dagbehandling og Basen STU, som har eksisteret siden 1996. Vi har således mere end 23 års erfaring med at hjælpe børn og unge med særlige behov, til at udvikle strategier til at håndtere deres individuelle udfordringer, og leve et så selvstændigt liv som muligt.

Underviserne på vores Kompetencecenter er praktikere, som har en særligt specialiseret viden om de specifikke emner de underviser i. Vi forestår praksisorienterede kurser, oplæg og uddannelser, med fokus på konkrete værktøjer, metoder og tilgange til det daglige arbejde med udsatte børn og unge.

Pædagogiske kurser – Målgruppe, formål og udbytte

Vores kurser henvender sig til fagpersoner, der arbejder indenfor det socialfaglige område samt andre med interesse i området børn og unge med særlige behov.

Når du arbejder med udsatte børn og unge samt deres familier, er du hver eneste dag med til at løfte en stor og vigtig opgave. For at kunne tackle denne opgave, er det nødvendigt at du har faglig indsigt i den målgruppe, du arbejder med, og er i besiddelse af nogle konkrete, praktiske redskaber som du kan anvende i dit daglige arbejde.

Se vores forskellige kurser her.

Se alle kurser og uddannelser

Hvorfor Basen Kompetencecenter?

  • Du får viden om kombinationer af diagnoser og tillægsdiagnoser.
  • Du får konkrete pædagogiske redskaber som kan anvendes i din daglige praksis.
  • Du får tid til, og mulighed for, at reflektere over egen praksis i selskab med andre fagfolk.
  • Du får prisvenlige pædagogiske kurser af høj kvalitet.
  • Du får teoretisk og erfaringsbaseret viden, du kan anvende i din praktiske dagligdag.
Se alle kurser og uddannelser

Del indhold: