At forstå unge med pda, angst og autisme & værktøjer til behandlingen

Torsdag d. 8. februar 2018 kl. 17.00-20.00 på Basen Skole Carl Nielsens Allé 15C, 1. sal, 2100 København Ø

Personer med PDA er ekstremt følsomme over for, at andre stiller krav eller har forventninger til dem, da dette udløser angstreaktioner hos dem, også selv de mindste krav som f.eks. at børste tænder. Det betyder, at personer med PDA undgår krav og forventninger på en tvangspræget måde, og de forsøger at styre og kontrollere alt omkring dem. Personer med PDA er derfor også meget dominerende i deres adfærd, da det giver dem ro og mindsker deres angst at kunne kontrollere miljøet omkring dem. Adfærden bliver dog ofte mistolket som trodsighed, opsætsighed eller manglende opdragelse eller grænsesætning.

PDA og den grundlæggende angsttilstand er således store udfordringer for personen som skaber en forpinthed, ligesom det ofte slider på familierne og omgivelserne, og gør det svært at få et hverdagsliv til at fungere.

Oplægget vil være en blanding af en teoretisk gennemgang af PDA, autisme, samt angst og en praktisk tilgang til, hvordan man kan møde børn og unge med PDA, herunder en gennemgang af pædagogiske redskaber.

Psykolog Ea Carøe

Oplægsholder er psykolog Ea Carøe fra den psykologiske praksis Molis. Til daglig har Ea samtaler med både børn, unge og voksne med autismespektrumtilstande, herunder personer med PDA-profilen, og deres pårørende, ligesom hun superviserer fagpersoner og afholder kurser om emner knyttet til autisme.

Tilmelding

Prisen er kr. 100,- som inkluderer: Foredrag, mad og netværk. Beløbet kan betales kontant på dagen, der kan fremsendes en faktura eller overføres til konto: 0400 4015183328.
Tilmelding kan foretages via mail til info@basen.dk.

KompetenceCenter

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os.

Mette Tellerup Larsen
Telefon: 2730 4982
Mail: mette@basen.dk

Jacob Guldager Søe
Telefon: 2689 6767
Mail: jgu@basen.dk

Del indhold: