Fagligt velfunderet teamplayer søges til Basen dagbehandlingstilbud

Basens afdeling på Carl Nielsens Allé (CNA) oplever en stor tilgang af børn og unge. Derfor søger vi en engageret medarbejder der kan arbejde pædagogisk, og har mod på og lyst til, at undervise normaltbegavede børn og unge med særlige udfordringer, i 3. – 9. klasse.

Basen er et selvejende skole- dagbehandlingstilbud og STU for normaltbegavede børn og unge med særlige udfordringer. Vores målgruppe er børn og unge med autismespektrumforstyrrelser, angst, OCD, depression, isolationsproblematikker, skolevægring, spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd, ADHD eller andre psykiatriske vanskeligheder. På Basen CNA er vi ca. 35 børn og unge og 16 medarbejdere. Størstedelen af vores elever er på skolen, men vi har også elever, der i kortere eller længere perioder ikke er i stand til at komme i skole, og hvor vi derfor starter relationsarbejdet op i elevens hjem.

Vi leder efter en medarbejder, der både har stor lyst til det pædagogiske arbejde med vores børn og unge, og lyst til at undervise i et eller flere af følgende fag: samfundsfag, geografi, naturfag og/eller engelsk. Føler du dig hjemme i et krævende undervisnings- og behandlingsmiljø, så er du muligvis den nye kollega vi leder efter.

Vi forestiller os at du:

 • Har interesse for, og gerne erfaringer med, målgruppen, som består af normalt begavede børn og unge i alderen 9 til 16 år med angst, ASF, OCD, depression og andre psykiske lidelser.
 • Har solide didaktiske kompetencer, som forudsætning for at kunne tilrettelægge et struktureret og differentieret undervisningsforløb.
 • Har udpræget flair for at danne relationer til elever og kollegaer, med en anerkendende tilgang til konflikthåndtering.
 • Har forståelse for vigtigheden af et tæt forældresamarbejde.
 • Prioriterer, udvikler og inspirerer i teamsamarbejdet.
 • Er dygtig skriftligt, blandt andet i den daglige dokumentation samt i kommunikationen til sagsbehandlere, forældre og andre samarbejdspartnere.

Foruden de faglige kompetencer er det vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

 • Som det absolut vigtigste: at være en del af et pædagogisk behandlende miljø, med fokus på den enkelte elevs udfordringer og kompetencer.
 • Som en ambitiøs og omstillingsparat underviser, der ser det som sin fornemmeste opgave at skabe et udviklende og lærende miljø for vores elever og studerende.
 • Som en teamplayer, der kan skabe en tydelig struktur for elever sammen med sine kollegaer.
 • Som en solid, iderig, stabil og tillidsvækkende person, der arbejder løsningsorienteret og reflekterende i et tæt samarbejde.
 • Som en teamplayer, der vil støtte op om fælles projekter og kan arbejde med frihed under stort ansvar.

Om os

På Basen er vores arbejde baseret på værdierne; samskabe, visionær, troværdig, meningsfuld og professionalisme. Du får fagligt velfunderede kollegaer, der synes, at det er sjovt, lærerigt, udfordrende og meningsfuldt at arbejde på Basen. Sparring og refleksion er en del af dagligdagen, og du vil løbende deltage i fælles efteruddannelse, temaaftener, holdningseftermiddage, supervision, behandlingsmøder og sociale arrangementer. For den rigtige kandidat er der stor mulighed for udvikling såvel fagligt som organisatorisk.

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer om ugen, hvoraf de 33,75 timer er fastlagt i dagtimerne.

Du kan læse mere om, hvordan vi gør, og hvem vi er, her på siden.

Mere information om stillingen

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, og de forventninger vi har til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jonas Kornerup-Koch på 27157427.

Ansøgningsfrist

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest torsdag d. 18. oktober 2018 kl. 10.00. Du bedes sende din ansøgning til info@basen.dk. Skriv venligst ”CNA” i emnefeltet.

Vi indkalder ansøgere løbende, også før d. 18. oktober 2018.

Behandling

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os.

Afdelingsleder
Jonas Kornerup-Koch 

Telefon: 2715 7427
Mail: jko@basen.dk

Vicedirektør
Jacob Guldager Søe

Telefon: 2689 6767
Mail: jgu@basen.dk

Del indhold: