Ledige stillinger

Fagligt velfunderet ildsjæl søges til Basen Fyn skole og dagbehandling.

Medarbejder på Basen

Da vores kerneopgave ikke er et helt håndgribeligt produkt som du kan se og røre ved, men udelukkende noget der sker i samspil med de medarbejdere der er på Basen – er alle Basens medarbejdere den afgørende og værdifulde kerne. En kerne som man skal værne om, passe på og udvikle sammen.

Basens ydelse skabes udelukkende af medarbejdere og ikke af en maskine. Basens vision er at være et fagligt fyrtårn, derfor stræber vi altid efter at tiltrække engagerede og ambitiøse kollegaer, der ser udvikling som en nødvendighed for at være et attraktivt skole/dagbehandlingstilbud – både i dag og i morgen. Der er højt til loftet og kort fra tanke til handling.

Basens gamle bestyrelsesformand Jacob Holm sagde altid; det skal være sjovt at gå på arbejde! Det mantra har vi i den grad taget til os. Ikke sjovt som lallende, men sjovt som et sted hvor vi som medarbejdere præsterer bedst i en uformel tone, et godt humør, lysten til at tale og grine sammen – er hele grundlaget for et godt og konstruktivt samarbejde.

Udover et fagligt undervisnings- og behandlingsmiljø tilbyder Basen sundhedsforsikring, faglig opkvalificering, Temaaftener, holdningseftermiddage, supervision, tværfagligt samarbejde med psykologer, pædagoger og andre faggrupper. Et attraktivt skema med mulighed for forberedelse hjemme. Sociale arrangementer, både de planlagte og de spontane, hvor der er tid til at tale om andet end arbejde.

 

Målgrupper

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Carl Nielsens Allé
Jonas Kornerup-Kock
Telefon: 2715 7427
Mail: jko@basen.dk

Strandboulevarden
Nadia Kræmer Lützhøft
Telefon: 6171 0632
Mail: nlu@basen.dk