Ledige stillinger

  • Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@basen.dk.

Medarbejder på Basen

Basens kerneopgave er ikke et håndgribeligt produkt, som du kan se og røre ved, men noget, der sker i samspil med de medarbejdere, der er på Basen. Det gør Basens medarbejdere til en afgørende og værdifuld ressource, der skal værnes om, passes på og udvikles sammen.

Vores ydelse skabes altså udelukkende af medarbejdere og ikke af en maskine. Vores vision er at være et fagligt fyrtårn. Derfor stræber vi altid efter at tiltrække engagerede og ambitiøse kollegaer, der ser udvikling som en nødvendighed for at være et attraktivt skole-/dagbehandlingstilbud – både i dag og i morgen.

Basens gamle bestyrelsesformand, Jacob Holm, sagde altid; Det skal være sjovt at gå på arbejde! Det mantra har vi i dén grad taget til os. Ikke sjovt som lallende, men sjovt, som et sted hvor vi som medarbejdere præsterer bedst i en uformel tone, et godt humør og med lysten til at tale og grine sammen. Det er hele grundlaget for et godt og konstruktivt samarbejde.

Udover et fagligt undervisnings- og behandlingsmiljø tilbyder Basen sundhedsforsikring, frokostordning, faglig opkvalificering, kurser og temaaftener, holdningseftermiddage, supervision, tværfagligt samarbejde med psykologer, lærere, pædagoger, familiebehandlere og andre faggrupper. Et attraktivt skema med mulighed for hjemmeforberedelse. Sociale arrangementer – både de planlagte og de spontane, hvor der er tid til at tale om andet end arbejde.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Direktør Mette Tellerup Larsen
Telefon: 9340 9053
Mail: mte@basen.dk

Del indhold:

Mød nogle af medarbejderne på Basen og hør, hvad de synes er det helt særlige ved at arbejde på Basen.