Målgrupper

Basen Skole har eksisteret siden 1996, og målgruppen har i den periode ændret sig over gradvist over tid. For 10 år siden havde vi primært børn og unge med en mere udadreagerende afdærd; AKT-elever, ADHD og lign. I løbet af de sidste 7 til 10 år har målgruppen gradvist ændret sig til børn og unge med en mere introvert adfærd; flere børn og unge der har udfordringer inden for det sociale samspil med andre børn og unge, og de føler ofte at de ikke rigtig har nogle venner og er ensomme. Basen har gode erfaring i at bryde dette mønster og få disse elever til at gå i skole. Langt de fleste elever der indskrives på Basen kan selv komme eller forvaltningen/forældre arrangerer transport.

Der er en stigende gruppe af børn og unge som isolerer sig mere og mere i hjemmet, måske foran computeren på værelset. For de elever der har store udfordringer med at bryde isolationen kan Basen tilbyde at komme og undervise til en start i hjemmet og etablerer en udviklende relation til eleven.

Generelt sammenfattende kan man beskrive de børn og unge der går på Basen ved at være normaltbegavede børn og unge mellem 6 og 23 år, med særlige udfordringer som:

De forskellige målgrupper på Basens skoleafdelinger.

Afdelingen på Carl Nielsens Allé er for elever i 0. til 9. klasse
Afdelingen på Strandboulevarden 122, 2. Er for elever i 9. og 10. klasse.

STU-afdelingen på Strandboulevarden er for unge 18 til 23 årige der ikke har mulighed for at gennemføre en anden ungdomsuddannelse. Her tilbydes desuden et 1-årigt uddannelsesforløb EUA – Erhvervs- og UddannelsesAfklaringsforløb.

mette-tellerup-larsen
Ring til mig og lad os få en snak om hvad Basen kan gøre for netop dig barn.

Direktør Mette Tellerup Larsen.
Telefon 2730 4982

Målgrupper

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Direktør Mette Tellerup Larsen
Telefon: 2730 4982
Mail: mette@basen.dk

Vicedirektør Jacob Guldager Søe
Telefon: 2689 6767
Mail: jgu@basen.dk